Список продуктів для приготування салату: 200-250 грамів ковбаси вареної, три курячих яйця, дві склянки рису, одна-дві штуки солодкого перцю, 150 г майонезу, листя салату, одна чайна ложка лимонного соку, соєвий соус, чорний перець і сіль, а також інші приправи за смаком.
Рис потрібно відварити в злегка солоній воді. Ковбасу необхідно нарізати на невеликі кубики. Солодкі перець потрібно вимити, очистити від насіння і порізати півкільцями. Яйця слід відварити, а після охолодити і почистити шкаралупу. До майонезу необхідно додати чорний перець, сіль, а також спеції, добре перемішати і розділити його на дві частини. Одну частину майонезу змішати з відвареним рисом, порізаною солодким перцем і кубиками ковбаси. Салатник застелити листям салату, полити їх лимонним соком і злегка збризнути соєвим соусом, а потім викласти на нього салат з рисом і ковбасою. Другу частину майонезу треба перетерти з вареними яєчними жовтками і наповнити цією сумішшю половинки варених білків, після чого викласти їх навколо готового салату.
|