Головна » Статті » Рецепти

Сирно-овочева паста
Сирно-овочеву пасту можна використовувати як намазки на бутерброд, грінки або розкласти невеликими порціями на листках зеленого салату, нафарширувати часточки солодкого перцю, помідори. Точних пропорцій в рецепті немає, в основі - сир, до якого додаються овочі і зелень за смаком.

Ось що нам знадобиться: 200 грам сиру будь-якої жирності (жирність сиру підбирається в залежності від обраного виду закуски), два середніх помідора, пучок свіжої зелені, кілька пір'їнок зеленої цибулі (за бажанням), 100-150 грам сметани або майонезу (кількість повинна бути достатньою, щоб зв'язати всі компоненти), сіль і чорний мелений перець за смаком.

Що стосується свіжої зелені, то виходити потрібно з сезону. Додавайте ту зелень, що найбільш доступна в даний час року. Це може бути петрушка, кріп, базилік, кінза, листя зеленого салату, кріп і так далі.

Сир розминаємо виделкою. Помідори очищаємо від шкірки і дрібно ріжемо. Додаємо їх разом з соком (не зливайте його) до сиру. Дрібно рубаємо всю зелень, можна для смаку додати зубчик часничку (пропустити через прес). Всі компоненти ретельно перемішуємо.

Присмачую сир майонезом або сметаною (можна сумішшю). Якщо хочете отримати низькокалорійну закуску, замініть сметану нежирним йогуртом. Посоліть і поперчіть за смаком. Все, сирно-овочева паста готова!
Просмотров: 1015
Категория: Рецепти |
| Теги: зелень

Рекомендовані рецепти:

Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Мафіни з мигдалем і цукатами
Фісташковий пиріг
Салат "Букет нареченої"
Лимонні тістечка
Салат "Салют"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: