Скоро настане сезон свіжих кабачків, і з цієї нагоди пропоную корисний і легкий варіант приготування гуляшу. Інгредієнти: 400 г кабачків і помідорів, 200 г ріпчастої цибулі, дві морквини, 200 грам печериць, 500 грам м'яса індички (можна брати філе), чверть літра білого вина, дві столові ложки рослинної олії, 200 грам сметани. Спеції, сіль, чорний перець додайте за смаком.
Якщо гуляш будете готувати вже з великих кабачків з щільною шкіркою, то її потрібно зрізати, а насіння видалити. Молоденькі кабачки чистити не треба. Наріжте їх товстими скибочками, цибулю дрібно порубаєте. З помідорів зніміть шкірку, м'якоть наріжте великими кубиками. Моркву наріжте кружечками або брусочками. М'ясо індички розрізати на невеликі шматочки. Гриби - скибочками. Коли все буде підготовлено, розігрійте в казані рослинну олію, покладіть цибулю і тушкуйте до м'якості. Потім додайте м'ясо, обсмажуйте при постійному помішуванні. Влийте вино і тушкуйте ще три хвилини. Покладіть в казан гриби, овочі, заправте сіллю, спеціями і тушкуйте під кришкою півгодини. В кінці приготування покладіть сметану.