Головна » Статті » Рецепти

Печиво "Диво острів"
Інгредієнти
Борошно пшеничне - 4 склянки.
Яйце - 4 шт
Молоко - 150 мл
Цукор - 1 склянка.
Масло вершкове - 250 р
Розпушувач для тесту - 1 ч. л.
Ванілін - 1 ч. л.
Банани - 3 шт
Цукрова пудра (для прикраси) - 3 ст. л.
Кондитерська посипання (для прикраси)
Рецепт
У 2 яєць відокремити білки від жовтків. 2яйця і 2 жовтки стерти з цукром до білого. Додати розм'якле масло, розпушувач для тіста, ванілін і ретельно розмішати.
Поступово додати 2 склянки борошна, все добре вимішати. Акуратно влити молоко, перемішати, додати борошно, що залишилося. Тісто повинно вийти еластичним.
Банани розрізати вздовж і впоперек на 4-8 частин. Якщо на чотири, то вони будуть крупноватые.(ми робили і так, і так).
Взяти шматочок тіста розкачати в овал, покласти на нього шматочок банана.
Банан загорнути тестом з усіх боків і защипнуть.Ножницами зробити насічки.
З тіста вирізаємо(або ліпимо) листочки.
Збираємо пальму. Беремо ніжку і акуратно кріпимо до неї листочки (тісто як пластилін тому проблем немає).Выкладываем пальми на змащене маслом деко. Запікаємо в духовці при 200С градусів 20-25 хвилин до золотистого кольору. Дати їм охолонути.
Вінчиком або міксером збити 2 білка(охолоджених) і 3-4 ст.л. цукрові пудри до густоти. Нанести крем на пальми, зверху посипати посипкою кондитерської і підсушити в духовці при 120С градусах 8-10 хвилин.
Просмотров: 843
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво, тісто

Рекомендовані рецепти:

Пиріжки з кропивою і рисом
Закуска з печериць по-іспанськи
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Бісквітний торт на день народження
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: