Головна » Статті » Рецепти

Тефтелі з овочами в італійському стилі
Приготовлені таким чином тюфтельки називаються італійськими в основному з-за того, що подавати їх рекомендується з італійською пастою та сиром Пармезан і ще з-за великої кількості приправ в соусі. Блюдо виходить смачним і дуже ситним, а завдяки великій кількості овочів ще й корисним до того ж.

Список потрібних інгредієнтів: один кілограм фаршу асорті, 300 грамів ріпчастої цибулі, близько 400 грамів капусти. одне яйце, 300 грамів вівсяних пластівців, сушений базилік, мелений чорний перець і сіль; а також для приготування соусу - один баклажан, одна морквина, одна велика цибулина, два зубки часнику, два солодких перцю, один кабачок, одна банка помідорів у власному соку, орегано, базилік, 150 г пармезану (твердого сиру) і трохи оливкової олії.

Ріпчасту цибулю і капусту подрібнити блендером і додати до м'ясного фаршу, туди ж вбити яйце, всипати вівсяні пластівці і спеції за смаком, після чого прибрати ненадовго в холодильник.
Тим часом підготувати соус: цибулю порізати півкільцями і трохи обсмажити на олії, після чого додати до нього на сковороду нарізані невеликими кубиками інші овочі, а через час і консервовані помідори разом з соком (самі томати слід подрібнити), все це посолити, додати необхідні спеції і ще трохи загасити овочеву суміш.
З охолодженого фаршу зліпити великі тефтелі, викласти їх в жароміцну форму і відправити в гарячу (200 градусів) духовку, а коли вони зарум'яняться, рівномірно полити соусом і зменшивши температуру до 150 градусів, готувати ще 10-15 хвилин. Далі засипати все це тертим сиром, поставити в вже вимкнену духовку і почекати поки сир розплавиться.
Просмотров: 596
Категория: Рецепти |

Рекомендовані рецепти:

Свинина по-китайськи
Омлет з щавлем і сиром
Рулет з яблуками
"Той самий" столичний кекс
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Сирно-овочева паста
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: