Головна » Статті » Рецепти |
Булочки-рулетики до чаю
Інгредієнти: * Молоко - 2 склянки. * Маргарин - 100 г * Борошно - 4-4,5 склянки. * Цукор - 3 ст. л. * Сіль - 1 ч. л. * Дріжджі (сухі, швидкодіючі) - 1 пакет. * Цукрова пудра - 6-7 ст. л. * Ванільний цукор - 1 пакет. * Сметана - 1,5 ч. л. * Жовток яєчний - 1 шт Рецепт: підігріти Молоко і розвести в нім цукру, 1 пакетик ваніліну, сіль і дріжджі. Дати постояти хвилин 10-15. Додати молоко половину борошна, добре вимісити тісто. Каструльку з тестом накрити рушником, поставити в тепле місце і залишити для підйому. Коли маса збільшиться в два рази, додати борошно, що залишилося, і розтоплений маргарин, добре перемішати. Залишити в теплому місці для підйому тесту. Тісто повинне збільшитися в обсязі в 2-3 рази. Приготувати солодку начинку для прошарку: цукрову пудру змішати зі сметаною і ваніліном до однорідної маси. Трохи начинки (2-3 ч. л.) відкласти для обмазки булочок. Викласти тісто на стіл, присипаний борошном, якщо треба, то подмесить ще трохи борошна. Розділити його на 16 рівних частин. З кожної частини руками зробити джгутик, розім'яти його на столі і змастити начинкою, тобто по середині зробити смужку з начинки, ось так. Смужки згорнути в рулетики і викласти на деко, змащене олією. Верх рулетиків обмазати такою сумішшю: у начинку, що залишилася з цукрової пудри і сметани додати яєчний жовток, перемішати. деко Поставити в розігріту духовку і випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Готові булочки викласти на блюдо. Гріємо ароматний чай і смакуємо! Автор: Елена777 | |
Просмотров: 941 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |