Головна » Статті » Рецепти

Булочки-рулетики до чаю
Інгредієнти:
* Молоко - 2 склянки.
* Маргарин - 100 г
* Борошно - 4-4,5 склянки.
* Цукор - 3 ст. л.
* Сіль - 1 ч. л.
* Дріжджі (сухі, швидкодіючі) - 1 пакет.
* Цукрова пудра - 6-7 ст. л.
* Ванільний цукор - 1 пакет.
* Сметана - 1,5 ч. л.
* Жовток яєчний - 1 шт
Рецепт:
підігріти Молоко і розвести в нім цукру, 1 пакетик ваніліну, сіль і дріжджі. Дати постояти хвилин 10-15.
Додати молоко половину борошна, добре вимісити тісто. Каструльку з тестом накрити рушником, поставити в тепле місце і залишити для підйому.
Коли маса збільшиться в два рази, додати борошно, що залишилося, і розтоплений маргарин, добре перемішати. Залишити в теплому місці для підйому тесту.
Тісто повинне збільшитися в обсязі в 2-3 рази.
Приготувати солодку начинку для прошарку: цукрову пудру змішати зі сметаною і ваніліном до однорідної маси. Трохи начинки (2-3 ч. л.) відкласти для обмазки булочок.
Викласти тісто на стіл, присипаний борошном, якщо треба, то подмесить ще трохи борошна. Розділити його на 16 рівних частин. З кожної частини руками зробити джгутик, розім'яти його на столі і змастити начинкою, тобто по середині зробити смужку з начинки, ось так.
Смужки згорнути в рулетики і викласти на деко, змащене олією. Верх рулетиків обмазати такою сумішшю: у начинку, що залишилася з цукрової пудри і сметани додати яєчний жовток, перемішати.
деко Поставити в розігріту духовку і випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів. Готові булочки викласти на блюдо.
Гріємо ароматний чай і смакуємо!
Автор: Елена777
Просмотров: 941
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, молоко

Рекомендовані рецепти:

Швейцарський шоколадний рулет
Торт "Медовик"
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Українські пампушки з часником
Шоколадний пломбір
Ладду - східне ласощі з нуту
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: