Такі цукерки за своїм зовнішнім виглядом виходять дуже схожими на цукерки "Рафаелло" швидше за все із-за того, що вони теж білого кольору і обсипані кокосовою стружкою, ось тільки всередині, ці цукерки з вершковим сиром абсолютно інші, та й на смак вони абсолютно різні.
Для того, щоб зробити такі домашні цукерки з сиром Маскарпоне вам будуть потрібні наступні складові: 150 грамів цукрової пудри (ну або ж можна використовувати цукровий пісок), три яєчних білка, 200 грамів сиру Маскарпоне, а крім цього 40 г кокосової стружки для посипання цукерок.
Спочатку гарненько охолоджені яєчні білки слід збити до освіти густий міцної піни, а потім тоненькою цівкою всипати до них цукрову пудру (або цукор) не перестаючи при цьому збивати. Довести цукрово-білкову піну до утворення стійких піків і викласти їх на змащений маслом деко за допомогою кондитерського шприца (або ж чайною ложечкою). Випікати безе в розігрітій до 140 градусів духовці протягом 40 хвилин, потім безе остудити і поламати на маленькі шматочки. Подрібнене безе необхідно змішати з Маскарпоне до однорідності і зліпити з отриманої суміші невеликі кульки, які потім обваляти в стружці і відправити на пару-трійку годин в морозилку.