Варіант спагетті з рибою замість мяса.Необходимые продукти: 500 г філе білої риби, такий як палтус або морський язик, 1 кг стиглих помідорів, 500 г спагетті, 1 лимон, 100 гр вершкового масла, 3 зубчики часнику, пучок петрушки і кропу, чорний мелений перець, сіль.
Процес приготування: помідори залити окропом на 10 хвилин, потім занурити в холодну воду, зняти шкірку, розрізати і збити у блендері до стану пюре.
Часник порізати пластинками, зняти з лимона цедру дрібної теркою і віджати сік.
У глибокому сотейнику розтопити вершкове масло і обсмажувати часнику не більше 1 хвилини, додати томатне пюре і тушкувати на повільному вогні під кришкою 10 хвилин.
Філе риби вимити, обсушити, нарізати смужками, з'єднати з томатами, полити лимонним соком, посипати цедрою, посолити і поперчити. Готувати 15 хвилин під кришкою.
Спагетті по інструкції відварити в підсоленій воді, ні в якому разі не переварювати. Відкинути на друшляк, а потім викласти в сотейник. Перемішати з рибної заправкою, прогріти, притрусити січеною зеленню і відразу ж подавати.
|