Простий і дуже швидкий у приготуванні супчик. Його можна записати в категорію «чергових» рецептів, і готувати коли часу зовсім небагато. Консервовану кукурудзу додавати не обов'язково - цей продукт на любителя. Інгредієнти: 400 грам м'ясного або курячого фаршу, одна морквина, одна цибулина, баночка кукурудзи, три картоплини, столова ложка томатної пасти, половина чайної ложки порошку чилі, півтора - два літра курячого бульйону (або м'ясного, овочевого, води), сіль по смаку, столова ложка рослинної олії.
Картоплю наріжте кубиками, моркву - брусочками, цибулю дрібно порубаєте. Доведіть бульйон або воду до кипіння, покладіть картоплю і варіть до готовності. У фарш додайте спеції і сіль, зробіть фрикадельки, додайте в каструлю з картоплею. Поки вариться картопля, у сковорідці розігрійте масло, обсмажте моркву і цибулю (сильно не засмажуйте), додайте томатну пасту і влийте воду. Якщо додати томатний соус, то тоді воду вливати не потрібно. Перемішайте, тушкуйте під кришкою хвилин десять. В суп покладіть зажарку, кукурудзу (без рідини) і дайте знову закипіти. Посоліть за смаком, приправте чилі. При подачі в тарілку додати дрібно нарізану зелень петрушки або базилік. Приємного апетиту!
|