Головна » Статті » Рецепти |
Рулет з абрикосовим джемом
Інгредієнти: 3 яйця, 5 ст. ложок борошна, 5 ст. ложок цукру, 5 ст. ложок сухого молока, ¼ ч. ложки соди (гашеного оцтом), 100-150 г абрикосового джему (варення), щіпка мускатного горіха, сіль. Приготування: Духовку розігріти до 200-220 градусів С. Деко змастити вершковим маслом. І поставити в духовку. Лист повинен бути теплим. У цей час яйця збити, додати борошно, молоко, цукор і мускатний горіх, трохи посолити. Добре перемішати. Вилити тісто на теплий деко. Готувати в духовці 5-7 хвилин. Дістати, промастити джемом. Згорнути рулет. Охолодити і розрізати на порції. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 1097 Категория: Рецепти |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |