Рецепт приготування оригінальних овочевих пиріжків. Капустяна начинка всередині картопляного теста.Ингредиентыкартофель - 600 г;яйце куряче - 1 шт;борошно пшеничне - 2 столові ложки;масло вершкове - 50 г;сіль за смаком;Для начинки:капуста - 250 г, цибуля ріпчаста - 1 голівка;яйце куряче - 1 шт;олія рослинна - 4 столові ложки;сіль, приправа для капусти за смаком;Для смаження:рослинна олія - 6 столових ложок;Для паніровки:борошно пшеничне - 3 столові ложки. Готуємо картопляне тісто. Не зовсім тісто, а як би тісто. Картоплю очистити, промити і відварити в підсоленій воді. Приготувати пюре, яке вбити яйце, додати борошно, масло. Ретельно перемішати і охолодити. Готуємо начинку. Капусту помити, дрібно посікти. Цибулю обчистити, дрібно нарізати. В розігріту сковороду налити рослинна олія. Покласти капусту з цибулею і підсмажити. До тушкованої капусти додати яйце, посолити і перемішати. Остиглу картопляну масу розділити на круглі коржики. На кожну коржик покласти по столовій ложці тушкованої капусти, загорнути у вигляді пиріжків. Ліпити пиріжки, вмочаючи руки у воду, щоб картопляна маса не прилипав до рук. Наша мета - покласти начинку з капусти всередину картопляного пюре. Картопляні пиріжки обваляти в борошні і обсмажити на рослинній олії з обох сторін. Подавати овочеві пиріжки з зеленню та сметаною.