Подібні цукерки мають досить незвичайний і оригінальний смак, так як готувати їх на основі десертного шоколадного плавленого сирка, тим не менш цукерки, приготовані у відповідності з даним рецептом, багатьом припадуть до смаку, ну а готуються вони дуже навіть легко і просто, а крім того швидко!
Для того, щоб зробити такі домашні сирно-шоколадні цукерки вам буде потрібно такий набір складових: дві плитки (200 грамів) молочного шоколаду, 100 грамів солодкуватого десертного плавленого сиру (шоколадного), одна столова ложка вершкового масла (попередньо розм'якшеного), приблизно 70 грамів крихти для посипання ( підійде вафельна або ж зроблена з кукурудзяних пластівців) і половина склянки подрібнених горіхів (волоських, фундука або інших).
Розламаний на невеликі скибочки молочний шоколад розтопити в мікрохвильовій печі або ж за допомогою парової лазні і вже рідкий розплавлений шоколад досипати подрібнені (не занадто дрібно) горіхи, все ретельно перемішати. Потім у гарячий ще шоколад додати шоколадний плавлений сирок і необхідну кількість вершкового масла, перемішати і знову поставити на деякий час в мікрохвильовку (на парову баню), щоб маса придбала однорідність. Далі масу слід остудити і коли вона стане тягучою консистенції сформувати з неї невеликі кульки і гарненько обваляти їх у крихті. Готові цукерки відправити в холодильник на кілька годин для того, щоб вони застигли.
|