Головна » Статті » Рецепти |
Суп з авокадо і бринзою
Трохи незвичайний зовні і вмісту інгредієнтів суп-пюре, напевно, не залишить байдужими любителів страв з присмаком екзотики і пікантним вкусом.Необходимые складові: 2 л курячого бульйону, 3 авокадо, 200 г помідорів-чері, 2 ст. л. оливкової олії, 200 г бринзи, 3 зубчики часнику, сік 1 лимона, петрушка, кріп, кінза, сіль і мелений чорний перець за смаком Процес приготування: Помідорчики черрі розрізати на половинки і обсмажити на оливковій олії, посоливши і поперчив. Маленькою чарочкою, під розмір помідорів, вирізати з бринзи диски або, використовуючи спеціальну ложку для морозива, зробити кульки. Зелень і часник подрібнити. Курячий бульйон нагріти. Покласти в каструлю м'якоть авокадо. Потім все ретельно збивати в блендері з часником, частиною зелені і лимонним соком до однорідної консистенції. Знову нагріти, не доводячи до кипіння і розлити по тарілках. В кожну порцію покласти помідори, кульки з бринзи і посипати що залишилася зеленню. | |
Просмотров: 672 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |