Головна » Статті » Рецепти

Суп з авокадо і бринзою
Трохи незвичайний зовні і вмісту інгредієнтів суп-пюре, напевно, не залишить байдужими любителів страв з присмаком екзотики і пікантним вкусом.Необходимые складові: 2 л курячого бульйону, 3 авокадо, 200 г помідорів-чері, 2 ст. л. оливкової олії, 200 г бринзи, 3 зубчики часнику, сік 1 лимона, петрушка, кріп, кінза, сіль і мелений чорний перець за смаком
Процес приготування:
Помідорчики черрі розрізати на половинки і обсмажити на оливковій олії, посоливши і поперчив. Маленькою чарочкою, під розмір помідорів, вирізати з бринзи диски або, використовуючи спеціальну ложку для морозива, зробити кульки.
Зелень і часник подрібнити.
Курячий бульйон нагріти. Покласти в каструлю м'якоть авокадо. Потім
все ретельно збивати в блендері з часником, частиною зелені і лимонним соком до однорідної консистенції.
Знову нагріти, не доводячи до кипіння і розлити по тарілках.
В кожну порцію покласти помідори, кульки з бринзи і посипати що залишилася зеленню.
Просмотров: 603
Категория: Рецепти |
| Теги: авокадо, бринзи

Рекомендовані рецепти:

Закуска з брокколі і шпрот
Торт "Медовик"
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Торт пісочно-чорносливове
Омлет з щавлем і сиром
Великодні паски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: