Головна » Статті » Рецепти

Горіхові трубочки
Ніжне, розсипчасте тісто, приємний аромат меду, солодка горіхова начинка - горіхові трубочки припадуть до смаку навіть тим, хто до солодкої випічки, загалом-то, байдужий.
Інгредієнти для тіста: по 200 грам м'якого вершкового масла і нежирної сметани, три склянки борошна.
Для начинки: півтори склянки волоських горіхів, склянка цукру, три столові ложки меду, щіпка кориці (за бажанням).

Масло змішати зі сметаною, всипати дві склянки просіяного борошна, перемішати. Поступово підсипаючи борошно замісити тісто. Воно повинне вийти еластичним, м'яким і приємним в роботі і ні в якому разі не липнути до рук. Тісто розділити на невеликі шматочки грам по 20-25 (вийде приблизно 35-40 штук).
Для начинки горіхи пропустити через м'ясорубку, змішати з медом (якщо густий - розтопити) і цукром, якщо любите корицю - додавайте.

Кожен шматочок тіста розкачайте в коржик, змастіть розтопленим вершковим маслом, розкладіть начинку і скрутіть в трубочку. Кінці притисніть.
Перекладіть на деко, змастіть збитим яйцем (його змішати з невеликою кількістю води) і поставте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте 20-25 хвилин. Приємного апетиту!
Просмотров: 1028
Категория: Рецепти |
| Теги: горіхи, тісто

Рекомендовані рецепти:

Готуємо бісквітне тісто
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Смородиновий пиріг
Овочевий суп-пюре з каррі
Прісне тісто листкове
Швидкі пиріжки з рибою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: