Головна » Статті » Рецепти

Торт "Панчо" (рецепт)
У нас в супермаркетах і приватних магазинах кулінарії продається торт у вигляді гірки. На ціннику зазвичай написано "Пінчер", але от я сьогодні знайшла рецепт торта "Панчо" і зрозуміла, що це один і той же тортик. Дуже смачний і ніжний. Крем з вершків або сметани приготований, прошарку з фруктів полегшують смак торта. Пропоную рецепт.
Нам потрібно спекти два коржі. Один корж повинен бути білим, другий темним. Білий корж: склянку борошна, одне яйце, склянка сметани, склянку цукру, соди третину ч. ложки + оцет. Все змішати, спекти корж (він виходить ніжний, м'який). Темний корж: все те ж саме, але додати ще какао-порошку ложку.

Коржі навпіл нарізаємо, тобто отримуємо чотири коржа.
На один корж намазуємо сметанний крем, викладаємо шматочки фруктів (будь-які), інші коржі кубиками нарізаємо і поперемінно викладаємо шари: кубики - крем - фрукти - кубики - крем - фрукти. Формуємо купол. Зверху змащуємо кремом і шоколадом присипаємо. Ура! Торт готовий, але є його можна лише через 6 - 7 годин. Він повинен настоятися.)
Приємного!
Просмотров: 671
Категория: Рецепти |
| Теги: крем, Корж

Рекомендовані рецепти:

Українські пампушки з часником
Курчата з грибами
Морквяно-апельсиновий пиріг
Баклажани по-корейськи
Салат з оселедцем (рецепт)
Салат "Салют"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: