У нас в супермаркетах і приватних магазинах кулінарії продається торт у вигляді гірки. На ціннику зазвичай написано "Пінчер", але от я сьогодні знайшла рецепт торта "Панчо" і зрозуміла, що це один і той же тортик. Дуже смачний і ніжний. Крем з вершків або сметани приготований, прошарку з фруктів полегшують смак торта. Пропоную рецепт. Нам потрібно спекти два коржі. Один корж повинен бути білим, другий темним. Білий корж: склянку борошна, одне яйце, склянка сметани, склянку цукру, соди третину ч. ложки + оцет. Все змішати, спекти корж (він виходить ніжний, м'який). Темний корж: все те ж саме, але додати ще какао-порошку ложку.
Коржі навпіл нарізаємо, тобто отримуємо чотири коржа. На один корж намазуємо сметанний крем, викладаємо шматочки фруктів (будь-які), інші коржі кубиками нарізаємо і поперемінно викладаємо шари: кубики - крем - фрукти - кубики - крем - фрукти. Формуємо купол. Зверху змащуємо кремом і шоколадом присипаємо. Ура! Торт готовий, але є його можна лише через 6 - 7 годин. Він повинен настоятися.) Приємного!
|