Головна » Статті » Рецепти |
Хлібні булочки з розмарином
Інгредієнти: * Борошно біла (хлібна) - 420-450 р * Дріжджі (сухі) - 3 р * Сіль - 2 ч. л. * Цукор - 1-2 ч. л. * Розмарин (рубаний свіжий) - 1 ст. л. * оливкова Олія - 2 ст. л. * Вода газована (мінеральна, кімнатної температури) - 260 мл Рецепт Перемішати сухі дріжджі з борошном. У воді розмішати сіль і цукор. Змішати всі разом в мисці, додавши розмарин. І замісити тісто, додавши в кінці оливкова олія. ретельно Вимісити тісто протягом 10-15 хвилин, тісто має бути м'яке (не круте) і не липнути до рук. Я заміс робила в хлібопічці моделі. Викласти тісто у форму, змащену маслом, накрити плівкою і поставити підходити на півтори години (тісто повинне збільшитися удвічі). обім ’ яти злегка підійшло тісто і викласти на робочу поверхностьРазделить тісто на 6 однакових порцій. Сформувати булочки і викласти на покритий папером для випічки деко. Накрити і дати підійти ще протягом 30 хвилин. Нагріти духовку до 230 С, поставивши на дно посуд з водою. Зробити невеликі надрізи на булочки, змастити водою і посипати великою морською сіллю (у мене була середня). деко Поставити в попередньо обрызганную водою духовку на 7 хвилин. Після закінчення 4 хвилин випічки ще раз обсипати духовку водой.Уменьшить температуру до 200 С і випікати протягом 7-10 хвилин до золотистого кольору. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 946 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |