Головна » Статті » Рецепти

Хлібні булочки з розмарином
Інгредієнти:
* Борошно біла (хлібна) - 420-450 р
* Дріжджі (сухі) - 3 р
* Сіль - 2 ч. л.
* Цукор - 1-2 ч. л.
* Розмарин (рубаний свіжий) - 1 ст. л.
* оливкова Олія - 2 ст. л.
* Вода газована (мінеральна, кімнатної температури) - 260 мл
Рецепт
Перемішати сухі дріжджі з борошном.
У воді розмішати сіль і цукор.
Змішати всі разом в мисці, додавши розмарин. І замісити тісто, додавши в кінці оливкова олія.
ретельно Вимісити тісто протягом 10-15 хвилин, тісто має бути м'яке (не круте) і не липнути до рук. Я заміс робила в хлібопічці моделі.
Викласти тісто у форму, змащену маслом, накрити плівкою і поставити підходити на півтори години (тісто повинне збільшитися удвічі).
обім ’ яти злегка підійшло тісто і викласти на робочу поверхностьРазделить тісто на 6 однакових порцій.
Сформувати булочки і викласти на покритий папером для випічки деко. Накрити і дати підійти ще протягом 30 хвилин.
Нагріти духовку до 230 С, поставивши на дно посуд з водою.
Зробити невеликі надрізи на булочки, змастити водою і посипати великою морською сіллю (у мене була середня).
деко Поставити в попередньо обрызганную водою духовку на 7 хвилин.
Після закінчення 4 хвилин випічки ще раз обсипати духовку водой.Уменьшить температуру до 200 С і випікати протягом 7-10 хвилин до золотистого кольору.
Приємного апетиту!
Просмотров: 734
Категория: Рецепти |
| Теги: хліб, тісто

Рекомендовані рецепти:

Квасоля з помідорами і грибами
Закуска "Грибна галявина"
Сирні вафлі
"Медова" свинина з імбиром
Картопляний салат з беконом та помідорами
Курячий рулет з яблуками і сухофруктами
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: