Головна » Статті » Рецепти

Свинячі реберця в пиві
Оригінальне блюдо - свинячі реберця, тушковані в пиві, з додаванням овочів і консервованих помідор.

Інгредієнти: кілограм свинячих реберець, 1 цибулина, 4 солодких болграских перцю, 500 грам консервованих помідор (у власному соку), кілька часточок часнику, 150 мл. пива, 1 перчик чилі, сіль за смаком, кмин, орегано.

Свинячі реберця складіть в каструльку з товстим дном або в казанок і обсмажте без олії до рум'яного кольору. Посоліть.
Подрібніть цибулю і часник, додайте до ребрышкам, зробіть невеликий вогонь і обсмажуйте поки овочі не підрум'яняться. Солодкий болгарський перець наріжте тонкими смужками, додати до овочів з м'ясом. Через кілька хвилин, коли перець злегка підсмажиться, влийте пиво і на повільному вогні залиште випаровуватися.

Перчик чилі розрізати уздовж, видалити серединку і насіння. М'якоть дрібно порубаєте. У каструлю з м'ясом влийте помідори разом з соком, покладіть чилі і спеції, якщо потрібно, підсолити і готуйте на повільному вогні під кришкою до готовності м'яса.
Просмотров: 1186
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: свинячі, Чилі

Рекомендовані рецепти:

Омлет-десерт з горіхами і курагою
Калиссоны - французькі ласощі
Геркулесові смужки з сухофруктами
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Спагетті з вершковим соусом і грибами
Картопляне пюре з базиліком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: