Нескладний і корисний салат, приготований зі свіжих овочів для літнього столу. Суцільна користь - помідори, цибулю, зелень, селера і кунжут. Мінімум калорій і дуже смачно. Можна подавати салат до м'яса або риби замість (або разом) з гарниром.Необходимые продукти: 5 стиглих помідорів, пучок зеленої частини селери з листочками, 1 солодка біла салатна цибулина, пучок петрушки, півсклянки кунжутного насіння, 2 столові ложки яблучного оцту, 3 столові ложки оливкової олії, чорний мелений перець і сіль по смаком. Процес приготування: помідори розрізати уздовж навпіл і нарізати потім кожну половинку тонкими часточками. Черешки селери порізати шматочками, цибулю - півкільцями. З'єднати в салатниці підготовлені інгредієнти. Зробити заправку: віночком збити масло, оцет, сіль і перець в однорідну масу, полити салат, посипати дрібно рубаною петрушкою і кунжутним насінням. Дати настоятися хвилин 20 при кімнатній температурі перед подачею на стіл.
|