Головна » Статті » Рецепти

Салат "Червоний"
Нескладний і корисний салат, приготований зі свіжих овочів для літнього столу. Суцільна користь - помідори, цибулю, зелень, селера і кунжут. Мінімум калорій і дуже смачно. Можна подавати салат до м'яса або риби замість (або разом) з гарниром.Необходимые продукти: 5 стиглих помідорів, пучок зеленої частини селери з листочками,
1 солодка біла салатна цибулина, пучок петрушки, півсклянки кунжутного насіння, 2 столові ложки яблучного оцту, 3 столові ложки оливкової олії, чорний мелений перець і сіль по смаком.
Процес приготування: помідори розрізати уздовж навпіл і нарізати потім кожну половинку тонкими часточками. Черешки селери порізати шматочками, цибулю - півкільцями.
З'єднати в салатниці підготовлені інгредієнти.
Зробити заправку: віночком збити масло, оцет, сіль і перець в однорідну масу, полити салат, посипати дрібно рубаною петрушкою і кунжутним насінням.
Дати настоятися хвилин 20 при кімнатній температурі перед подачею на стіл.
Просмотров: 890
Категория: Рецепти |
| Теги: салат

Рекомендовані рецепти:

Свинина за оригінальним рецептом
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Капустяні оладки
Пудинг з фініками
Закусочні рибні кульки
Медовий пиріг на швидку руку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: