Головна » Статті » Рецепти

Цибулевий джем
Джем з лука нагадує вишукану гірчицю або ароматну аджику. Подають цю дивину до м'яса, риби, салату, сиру або підсмаженої хлебу.Необходимые продукти: 2 кг ріпчастої цибулі, 2 кг цукру, 1 ст. л. гвоздики, 600 мл оцту з білого вина або яблучного, 3 чай. л. кмину, 2 ст. л.поваренной солі.
Процес приготування: гвоздику помістити в марлевий мішечок.
Лук як можна тонше нарізати півкільцями. Скласти у велику миску, засипати сіллю, щільно накрити тарілкою, притиснувши, зверху кришкою і поставити в холодильник на 1 годину. Потім ретельно промити під струменем холодної води, дати обсохнути.
У сотейник вилити оцет, всипати цукор, покласти мішечок з гвоздикою, проварити 5 хвилин.
Додати цибулю і кмин, довести до кипіння і, зменшивши мінімально вогонь, варити 2 години, поки сироп не загусне, а цибуля не стане прозорим..
Гвоздику видалити. Гарячий джем розкласти в простерилізовані банки, закривши прокип'яченими кришками.
Зберігати в холодильнику до 5 тижнів.
Просмотров: 953
Категория: Рецепти |
| Теги: кг, Джем

Рекомендовані рецепти:

Лимонно-морквяне ласощі
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Ватрушка "Ласун"
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Печиво "Новорічна суміш"
Ягідно-фруктовий десерт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: