Головна » Статті » Рецепти

Ескалопи з свинини

Ескалопи, приготовані за всіма правилами - рівні, круглі, тонкі шматки м'яса, вирізані впоперек волокон з кращих частин туш.Необходимые продукти: 4 ескалопи (вирізані з задньої частини туші), 2 цибулини, 100 гр твердого сиру, 2 столові ложки оливкової олії, майонез в упаковці з насадкою, по половині чайної ложки меленої перуки, базиліка, майорану, чорного і червоного перцю, сіль.
Процес приготування: м'ясо вимити, обсушити паперовими рушниками, відбити молоточком до товщини в пів сантиметра. Приготувати суміш з оливкової олії, солі, перцю та інших спецій.
Намазати шматки свинини з усіх сторін і викласти у форму для запікання з бортиками.
Цибулю порізати тонкими півкільцями. Розкласти цибулю поверх м'яса.
Нанести зверху густу сіточку з майонезу. Сир натерти на крупній тертці і посипати зверху.
Поставити в попередньо розігріту до 200С духовку, готувати 20 хв на сильному нагріванні, потім зменшити до 160С і тримати в духовці ще півгодини.
 

Просмотров: 834
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, ескалопи

Рекомендовані рецепти:

Торт "Медове поліно"
Маковий пиріг з шоколадним кремом
Французький картопляний пиріг
Куряче суфле "Ніжність"
Шоколадне печиво з кракелюром
Яєчня по-італійськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: