Ескалопи, приготовані за всіма правилами - рівні, круглі, тонкі шматки м'яса, вирізані впоперек волокон з кращих частин туш.Необходимые продукти: 4 ескалопи (вирізані з задньої частини туші), 2 цибулини, 100 гр твердого сиру, 2 столові ложки оливкової олії, майонез в упаковці з насадкою, по половині чайної ложки меленої перуки, базиліка, майорану, чорного і червоного перцю, сіль.
Процес приготування: м'ясо вимити, обсушити паперовими рушниками, відбити молоточком до товщини в пів сантиметра. Приготувати суміш з оливкової олії, солі, перцю та інших спецій.
Намазати шматки свинини з усіх сторін і викласти у форму для запікання з бортиками.
Цибулю порізати тонкими півкільцями. Розкласти цибулю поверх м'яса.
Нанести зверху густу сіточку з майонезу. Сир натерти на крупній тертці і посипати зверху.
Поставити в попередньо розігріту до 200С духовку, готувати 20 хв на сильному нагріванні, потім зменшити до 160С і тримати в духовці ще півгодини.
|