Такі абсолютно нескладні у приготуванні, але разом з цим мають дивно незвичайний і оригінальний апельсиново-мигдальний смак і просто приголомшливий аромат цукерки виходять до того ж і дуже корисними, адже в цедри апельсинів міститься маса чудових і корисних речовин! Правда приготування ласощів займе достатньо часу, точніше не саме приготування, а саме підготовка складових для цукерок.
Список інгредієнтів, які вам знадобляться, щоб приготувати такі трюфелі з апельсинових скоринок: 250 грамів апельсинової цедри, вода, 300 грамів цукру, близько трьох столових ложок цукрової пудри, а також 250 грамів мигдалю.
Спочатку необхідно підготувати цедру апельсина для приготування з неї трюфелів, для цього її слід подрібнити і залити холодною водою, після чого залишити розмокати на два дні і при цьому періодично міняти воду. Через покладений час рідину необхідно злити повністю засипати і цедру цукром, після чого варити на повільному вогні до загусання маси, а потім перекласти в змащену злегка маслом скляну форму і залишити при кімнатній температурі, щоб маса трохи підсохла. Далі масу з апельсинової цедри потрібно посипати цукровою пудрою і вологими руками формувати з неї кульки-цукерки невеликого розміру, після чого обвалювати їх у попередньо перемолотом в крихту мигдалі і складати на плоске блюдо. Зберігаються такі трюфелі в холодильнику, прикриті зверху харчовою плівкою.