Головна » Статті » Рецепти

Коврижка шоколадна
Смачна, ароматна й розсипчаста шоколадна коврижка готується досить просто і швидко. Головне - це випічка без додавання олії в тесто.Необходимые продукти: плитка чорного або молочного шоколаду (100 гр), пів склянки цукрового піску, 2 яйця, півтори склянки борошна, 3 столові ложки будь-яких горіхів (фундук, волоські, мигдаль, пекан, фісташки, арахіс), щіпка солі.
Процес приготування: В 1 літрі кип'яченої підсоленої води розчинити наломанный шматками шоколад, висипати цукор і все розмішати до однорідного стану.
Як охолоне, вбити яйця, додати борошно і подрібнені (але не в пил, а подрібнені) горіхи, замісити тісто.
Форму для випікання трохи змастити маслом, викласти тісто, розрівняти верх і поставити в попередньо розігріту до 180С духовку.
Випікати 25-30 хвилин, поки на коврижке не утворюється блискуча скоринка. Серединка при цьому повинна залишатися м'якою і пружною.
Витягнути з духовки, залишити у формі до повного охолодження.
Просмотров: 647
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, тісто

Рекомендовані рецепти:

Десерт-морозиво
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Свинячі реберця в пиві
Готуємо чапаті
Швидкий какао-пиріг
Шашлик на маївку з свинини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: