Смачна, ароматна й розсипчаста шоколадна коврижка готується досить просто і швидко. Головне - це випічка без додавання олії в тесто.Необходимые продукти: плитка чорного або молочного шоколаду (100 гр), пів склянки цукрового піску, 2 яйця, півтори склянки борошна, 3 столові ложки будь-яких горіхів (фундук, волоські, мигдаль, пекан, фісташки, арахіс), щіпка солі. Процес приготування: В 1 літрі кип'яченої підсоленої води розчинити наломанный шматками шоколад, висипати цукор і все розмішати до однорідного стану. Як охолоне, вбити яйця, додати борошно і подрібнені (але не в пил, а подрібнені) горіхи, замісити тісто. Форму для випікання трохи змастити маслом, викласти тісто, розрівняти верх і поставити в попередньо розігріту до 180С духовку. Випікати 25-30 хвилин, поки на коврижке не утворюється блискуча скоринка. Серединка при цьому повинна залишатися м'якою і пружною. Витягнути з духовки, залишити у формі до повного охолодження.
|