Салат - відмінна і ситна м'ясна закуска. Може бути і самостійним другим блюдом. Курку можна замінити яловичиною, телятиною або свининой.Необходимые продукти: 600 гр курячого філе, 2 зубчики часнику, 1 столова ложка гірчиці з цільної зернятками, 2 столові ложки винного оцту, 4 столові ложки оливкової олії, 200 г білої квасолі відвареної або консервованої, 7 помідорів чері, 1 лимон, півсклянки сиру фета (кубиками), жменю різаної зелені петрушки, чорний і червоний мелений перець, сіль. Процес приготування: куряче філе натерти сіллю і перцем. Змішати дрібно порубаний часник, гірчицю і оцет в керамічному посуді і в цій суміші маринувати півгодини курку. Сковороду розігріти і прямо в маринаді викласти м'ясо, готувати філе, обсмажуючи з усіх сторін. Як стане м'яким, вийняти, охолодити і дуже дрібно порізати кубиками. Черрі розрізати на 4 частини. З'єднати куряче м'ясо, квасоля, помідори і зелень, перемішати, приправити сіллю і перцем, скропити лимонним соком.
|