Головна » Статті » Рецепти

Слойки з м'ясом
Готуються слоечки дуже швидко, виходять смачними і можуть дуже виручити, якщо раптово нагрянули гості. Подавати слойки краще гарячими, з домашньою аджикою.

Інгредієнти: 450 грам листкового бездріжджового тіста, м'ясний фарш, дві цибулини, сіль і чорний мелений перець за смаком, приправи і спеції, одне яйце для змащування шарувань.

Цибулю дрібно ріжемо або подрібнюємо у блендері. Додаємо у фарш, солимо-перчимо до смаку, заправляємо спеціями. Залишаємо на деякий час, щоб фарш просочився.
Тісто розморожуємо, розкачуємо, але не дуже тонко. Ріжемо квадратами або прямокутниками - кому як зручно. На одну частину кладемо фарш, другий накриваємо і притискаємо краєчки виделкою. Потрібно стежити, щоб не залишилося відкритих місць, інакше витече смачний м'ясний сік і начинка вийде сухуватою.
Готові слойки змащуємо яйцем, посипаємо кунжутом і перекладаємо на деко. Випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці до рум'яного кольору. Щоб слойки під час випікання сильно не надувалися, зробіть в центрі кілька проколів виделкою або ножем.
Просмотров: 3075
Категория: Рецепти |
| Теги: слойки, фарш

Рекомендовані рецепти:

Райдужні меренги
Пишний м'ятний бісквіт
Ягідно-фруктовий десерт
Картопля в паприці (рецепт)
Печиво "Новорічна суміш"
Горіхово-шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: