Головна » Статті » Рецепти |
Закуска з картоплі з сиром
Незвичайне оформлення, щоб перетворити відварну картоплю. Трохи фантазії, трохи більше часу і уваги, і виходить смачна страва зі знайомих продуктів. Можна подати як гарячу закуску.Необходимые продукти: 4 великі картоплини, склянка панірувальних сухарів, 200 г твердого сиру, 1 яйце, 2 столові ложки будь-якого рослинного масла, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Картоплю відварити у мундирі, охолодити і почистити. Акуратно нарізати кружальцями приблизно 1 см товщиною. Яйце збити виделкою з сіллю і перцем. Сир нарізати пластинками в пів сантиметра. Між картопляними гуртками покласти шматочок сиру, закріпити зубочисткою. Вмочити отриману конструкцію у збитому яйці, обваляти в сухарях і обсмажити в сковороді з двох сторін в розігрітій олії до рум'яної скоринки. Викласти на тарілку, не забути вийняти зубочистки. Подати з зеленню, маринованими або свіжими овочами (огірочки, помідори, квашена капуста). | |
Просмотров: 565 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |