Головна » Статті » Рецепти

Закуска з картоплі з сиром
Незвичайне оформлення, щоб перетворити відварну картоплю. Трохи фантазії, трохи більше часу і уваги, і виходить смачна страва зі знайомих продуктів. Можна подати як гарячу закуску.Необходимые продукти: 4 великі картоплини, склянка панірувальних сухарів, 200 г твердого сиру, 1 яйце, 2 столові ложки будь-якого рослинного масла, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Процес приготування:
Картоплю відварити у мундирі, охолодити і почистити. Акуратно нарізати кружальцями приблизно 1 см товщиною.
Яйце збити виделкою з сіллю і перцем.
Сир нарізати пластинками в пів сантиметра.
Між картопляними гуртками покласти шматочок сиру, закріпити зубочисткою. Вмочити отриману конструкцію у збитому яйці, обваляти в сухарях і обсмажити в сковороді з двох сторін в розігрітій олії до рум'яної скоринки.
Викласти на тарілку, не забути вийняти зубочистки.
Подати з зеленню, маринованими або свіжими овочами (огірочки, помідори, квашена капуста).
Просмотров: 565
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця

Рекомендовані рецепти:

Готуємо "Рибник"
«Рафаелло» з плавлених сирків
Яблучні сирники
Індичка з сухофруктами
Печиво "Анзак"
Вівсяні козинаки з сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: