Головна » Статті » Рецепти

Сирні булочки-кіски
Випічка на швидку руку. За рахунок цікавої форми булочки привертають увагу.
При випічки булочки добре піднялися і покрилися цукрового хрусткою скоринкою.
Сир на смак не відчувається.
Я всі три булочки змащує різними рідинами - маслом, водою і лимонним соком.
У масляній булочки вийшов більш рівний і яскравий "засмага", але вона піднялася трохи менше двох інших булочок.
Булочка, змазана водою, добре піднялася, "засмага" дуже рівний, але бледноватый.
Булочка з лимонним соком теж добре піднялася, але скоринка не рівному пофарбована, є підпалини. Зате до смаку додалася приємна кислинка.
Інгредієнти:
2 склянки борошна (320г), 200 г сиру, 2 яйця, 0,5 склянки + 3 ст ложки цукру, 1/4~1/3 ч ложки солі, 2 ч. ложки розпушувача, 1,5 ст. ложки рослинної олії (~25г), ванілін
Яйця збити з цукром та ваніліном в білу піну.
Вмішати сир і рослинне масло (при бажанні можна взяти не рослинна, а розтоплене вершкове масло).
Всипати розпушувач і 1,5 склянки борошна. Перемішати. Повинне вийти густе липке тісто.
На стіл насипати 0,5 склянки борошна і вийти на неї тісто.
Трохи помісити, щоб тісто стало менше липким. При подмешивании може піти не вся подсыпанная борошно.
Довго замішувати не можна, інакше тісто "затягнеться" і вироби будуть жорсткими і важкими.
Тісто розкачати в прямокутник розміром приблизно 30х25 сантиметрів.
Рівному обрізати краю.
Розрізати тісто на смуги. Кількість смуг повинна бути кратною 3.
Зі смуг сплести кіски.
Перекласти їх на лист, застелений папером для випічки.
Змазати олією або водою або лимонним соком.
Посипати цукром.
Духовку заздалегідь розігріти до t=170~180|C.
Випікати кіски до зарумянивания - приблизно 17~20 хвилин.
Потім прикрити їх зверху листом фольги і допікати ще 5 хвилин.
Готові булочки викласти на блюдо, застелене серветками, і прикрити кухонним рушником.
Просмотров: 983
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, тісто

Рекомендовані рецепти:

Сирні оладки з зеленню
Простий рецепт домашнього морозива
Сирні булочками з солодкою кукурудзою
Готуємо бісквітне тісто
Морквяний торт з сушеної журавлини
"Той самий" столичний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: