Головна » Статті » Рецепти

Кольорова капуста, запечена під сирною "шубою"
Легке блюдо із з'єднання овочів сиру. Цвітна капуста і помідори, як постачальники вітамінів, і сир, що містить кальцій, роблять цю смачну запіканку вельми корисною .Необходимые продукти: 500 г цвітної капусти, 2 яйця, 2 помідори, 200гр сиру,
півсклянки сметана, подрібнений сухий кріп і базилік, сіль, чорний мелений перець, 2 столові ложки рафінованої соняшникової олії.
Процес приготування: цвітну капусту відварити в підсоленій воді до підлозі готовності, дати трохи охолонути і розділити на окремі суцвіття дрібніші. Помідори нарізати кружальцями впоперек.
Розім'яти сир зі сметаною, вбити яйця, посолити, поперчити, додати сушених трав і все добре перемішати.
Розігріти сковороду, яку можна потім помістити духовку, злегка обсмажити з усіх боків цвітну капусту. Потім рівномірно покрити її сирно-яєчної сумішшю. Зверху розкласти кільця помідор, трохи збризнути і зверху рослинним масло і поставити в заздалегідь нагріту до 180 ° с духовку на 20 хвилин. При подачі посипати різаною петрушкою.
Просмотров: 578
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, сиру

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Кураб'є Бакинське"
Свинячі реберця в пиві
Десерт "Карамельний"
Samosa - індійські пиріжки
Ковбаса кров'яна
Бутерброди з тунцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: