Головна » Статті » Рецепти |
Чізкейк на сметані
Для мене завжди була проблема заміни вершкового сиру, пробувала м'який сир - не те! Знайшла рішення в одному з рецептів: використовувати проціджену сметану, самої високої жирності, помістивши її на ніч у вафельний рушник (спеціально пошила мішечок).Продукты: 1 літр густої сметани, 1 склянку цукру, 3 яйця, 1 лимон, 100 гр м'якого вершкового масла, 1 склянка раскрошенного бісквітного печива. Приготування: половину сметани підвісити на ніч, щоб стекла рідина. Добре перемішати розкришене печиво з маслом до однорідної маси. Викласти в круглу форму, вистелену фольгою або пергаментом, щільно утрамбувати, зробивши бортик у 3 див. Прибрати в холодильник. Натерти цедру лимона на дрібній тертці. Віночком інтенсивно перемішати проціджену сметану з цукром, потім додавати по одному яйцю, лимонну цедру, решту сметану. Або використовувати міксер на самій повільній швидкості. Не збивати, а змішувати. Вилити у форму. Усе ретельно закутати у фольгу. Поміщаємо форму з чізкейк в іншу форму побільше - глибокий лоток або деко з бортиками. Наливаємо окріп на половину висоти форми з чізкейк. Ставимо в нагріту до 160 ° с духовку на 1 годину. Остудити, ножем відокремити від стінок і, накривши, поставити на 4-5 годин в холодильник. | |
Просмотров: 678 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |