Головна » Статті » Рецепти

"Лимонний" рис
Цікавий рецепт рисового страви з тонким лимонним ароматом. Вибирайте лимончики для нього з тонкому глянцевому блискучою кожицей.Продукты: 300 г довгого рису (краще пропареного), 1 лимон,
1 цибулина, 1 маленький корінь селери, 1 сирий жовток, 100 г натертого твердого сиру, півтори склянки овочевого або курячого бульйону, 50 мл жирних вершків, 3 ст. ложки оливкової олії, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль.
Приготування: Цибулю і селеру нашаткувати маленькими кубиками і обсмажити в сотейнику хвилин 5 на суміші масел, посолити.
Всипати промитий рис, перемішати.
Поступово, помішуючи, невеликими порціями в міру вбирання рідини рисом, додати бульйон.
Цедру лимона натерти на дрібній тертці, вичавити сік.
Жовток, вершки, половину сиру, цедру і сік лимона збити разом і вилити до рису. Перемішати і відразу зняти з вогню.
Відразу викласти в тарілки і рівномірно посипати сиром. Смачно їсти з подсоленными крекерами з зеленню.
Просмотров: 675
Категория: Рецепти |
| Теги: жовток, сік

Рекомендовані рецепти:

Хрустка випічка
М'яке печиво з шоколадом і горіхами
Торт "Посмішка негра"
Торт для ангела
Простий рецепт домашнього морозива
Відкриті булочки з персиком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: