Головна » Статті » Рецепти |
"Лимонний" рис
Цікавий рецепт рисового страви з тонким лимонним ароматом. Вибирайте лимончики для нього з тонкому глянцевому блискучою кожицей.Продукты: 300 г довгого рису (краще пропареного), 1 лимон, 1 цибулина, 1 маленький корінь селери, 1 сирий жовток, 100 г натертого твердого сиру, півтори склянки овочевого або курячого бульйону, 50 мл жирних вершків, 3 ст. ложки оливкової олії, 2 ст. ложки вершкового масла, сіль. Приготування: Цибулю і селеру нашаткувати маленькими кубиками і обсмажити в сотейнику хвилин 5 на суміші масел, посолити. Всипати промитий рис, перемішати. Поступово, помішуючи, невеликими порціями в міру вбирання рідини рисом, додати бульйон. Цедру лимона натерти на дрібній тертці, вичавити сік. Жовток, вершки, половину сиру, цедру і сік лимона збити разом і вилити до рису. Перемішати і відразу зняти з вогню. Відразу викласти в тарілки і рівномірно посипати сиром. Смачно їсти з подсоленными крекерами з зеленню. | |
Просмотров: 675 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |