Головна » Статті » Рецепти

Рулет з індички з морквою і чорносливом
Даний рецепт дивно смачного рулету з такого вкрай корисного і дієтичного продукту, як м'ясо індички, який просто чудово підійде як в гарячому вигляді до овочевих салатів, так і в якості холодної закуски або ж просто для приготування бутербродів.

Для того, щоб приготувати такий рулет вам знадобляться наступні продукти: 700 г філе індички, два великих печериці, п'ять-шість штучок чорносливу досить великих розмірів, одна невелика морква, одна столова ложка сметани, а крім цього сіль, перець, інші спеції за смаком і одна третина чайної ложечки меленого коріандру.

М'ясо індички необхідно розкласти у вигляді пласта, у більш товстих місцях надрізати м'ясо, потім щедро посипати перцем і сіллю, а також будь-якими іншими приправами за вашим вибором.
Невелику морквину очистити від шкірки і порізати на довгі тоненькі поздовжні скибочки. Печериці вимити, просушити і порізати на тонкі пластинки. Чорнослив звільнити від кісточок і нарізати соломкою.
Всю підготовлену таким чином начинку розкласти зверху на філе і ще раз трошки посолити, після чого згорнути м'ясо в щільний рулет і закріпити за допомогою ниток. Потім обмазати рулет сметаною і посипати коріандром, обгорнути у фольгу і готувати в розігрітій до 240 градусів духовці. Випікати рулет протягом півгодини, а потім вимкнути духовку і залишити рулет до її повного остигання.
Просмотров: 644
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, Рулет

Рекомендовані рецепти:

Сирний пиріг з полуницею
Цибульні булочки
Коржики на кефірі "від бабусі"
Трюфелі з апельсинових скоринок
Торт "Медовик"
Печиво "Новорічна суміш"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: