Головна » Статті » Рецепти

Суп з ковбасками та овочами
При наявності готового бульйону суп готується дуже швидко. Простий у приготуванні, з приємною гірчичною ноткою. Овочі в рецептурі можна змінювати, підлаштовуючись під свій смак.
Інгредієнти: два літри бульйону чи води, цвітна капуста, дві - три підкопчені ковбаски, одна цибулина, стебло селери, одна морквина, дві картоплини, 100 грам сметани або вершків, мелений тмин, розмарин, майоран, паприка, свіжа петрушка і кріп, пара скибочок сала, гірчиця за смаком (готова або в порошку).

В сковорідці вытапливаем сало, обсмажуємо в ньому цибулю до прозорості, додаємо нарізану шматочками стебло селери і натерту морквину. Коли овочі стануть м'якими, додаємо нарізані кружечками ковбаски. Обсмажуємо до золотистого кольору ковбасок.

Поки готуються овочі, доводимо до кипіння бульйон або воду, кладемо кубики картоплі, варимо майже до готовності. Закладаємо розібрану на суцвіття капусту, через п'ять хвилин кладемо ковбаски з піджаркою, солимо за смаком, приправляємо спеціями. Даємо закипіти.

Змішуємо сметану з гірчицею (за смаком), відправляємо цю суміш у суп і знову даємо закипіти. Відразу ж знімаємо з вогню, кладемо кріп або петрушку і розливаємо суп по тарілках. Приємного апетиту!
Просмотров: 932
Категория: Рецепти |
| Теги: овочі, суп

Рекомендовані рецепти:

Мафіни з мигдалем і цукатами
Львівський сирник
Апельсиновий пиріг з оливковою олією
Печиво з фундука
Кекс на згущеному молоці
Закусочні рибні кульки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: