Рецепт дуже смачного і досить легкого салату з червоної риби з помідорами, до того ж готувати його дуже просто і неймовірно швидко!
Список складових необхідних для приготування цього салату: приблизно 300 грамів солоної червоної риби (філе), чотири-п'ять штук свіжих помідорів середніх розмірів, одна середнього розміру головка ріпчастої цибулі, одна банка зеленого горошку консервованого, дві-три чайні ложки яблучного оцту, мелений чорний перець, дрібка цукру, дві-три столові ложки рослинної олії, сіль, зелений лук.
Філе червоної риби (наприклад, кети) необхідно порізати досить тонкими скибочками. Головку ріпчастої цибулі слід почистити і нарізати тоненькими кільцями або півкільцями. У салатнику змішати рибу і цибулю і полити сумішшю з яблучного оцту з чорним перцем і невеликою кількістю цукру. Помідори потрібно вимити, витерти і нарізати середнього розміру шматочками, і потім разом з консервованим зеленим горошком, з якого попередньо злили всю рідину, додати в салатник до решти інгредієнтів. Салат посолити, заправити рослинним маслом і перемішати. Зверху посипати дрібно порізаною зеленою цибулею.
|