Головна » Статті » Рецепти

Торт для ангела
для сиропу - 1/4 склянки цукру
1/4 склянки води
1 ст л апельсинового лікеру
для крему - 1/2 склянки лимонного соку
3 яйця
1 ст л цедри лимона
2/3 склянки цукру
200 мл вершків 33%
1 ст. л. цукру
1/2 ч. л. желатину (я обійшлася без нього)
50 г кокосової стружки
Білки збиваємо з половиною цукру і лимонним соком.
збиваємо Жовтки з цукром, що залишився, і лимонною цедрою. Всипаємо в жовтки просіяне з розпушувачем і сіллю борошно, кокосову стружку й 1/3 білків.
Акуратно вимішуємо. У два приймання вводимо білки, що залишилися. Викладаємо тісто у форму,(у мене 24см) вистелену папером для випічки. Випікаємо 40 хвилин при температурі 170. Охолоджуємо на решітці і розрізаємо на 3 коржа.
Для сиропу - доводимо до кипіння і повного розчинення цукор і воду, знімаємо з вогню, додати лікер.
Для лимонного крему (курдів) - злегка разбалтываем яйця. Доводимо до кипіння лимонний сік з цукром і цедрою. Тонкою цівкою вводимо яйця, постійно помішуючи. Зменшуємо вогонь і при безперервному помішуванні на слабкому вогні доводимо до загустіння.
Желатин заливаємо холодною водою, даємо набрякнути і нагріваємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані до повного розчинення. Вершки збиваємо з цукром до м'яких піків, вливаємо охолов до кімнатної температури желатин і збиваємо до стійких піків.
І нарешті...збираємо:
Коржі просочуємо сиропом. Два нижніх змащуємо курдом. Весь торт з боків і зверху обмазуємо вершковим кремом та обсыпаем кокосовою стружкою
Просмотров: 925
Категория: Рецепти |

Рекомендовані рецепти:

Пиріг зі шпинатом і сиром
Буженина в тесті
Печиво з фундука
Ватрушки "Трояндочки"
Українські пампушки з часником
Картопляні пиріжки з капустою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: