Головна » Статті » Рецепти |
Торт для ангела
для сиропу - 1/4 склянки цукру 1/4 склянки води 1 ст л апельсинового лікеру для крему - 1/2 склянки лимонного соку 3 яйця 1 ст л цедри лимона 2/3 склянки цукру 200 мл вершків 33% 1 ст. л. цукру 1/2 ч. л. желатину (я обійшлася без нього) 50 г кокосової стружки Білки збиваємо з половиною цукру і лимонним соком. збиваємо Жовтки з цукром, що залишився, і лимонною цедрою. Всипаємо в жовтки просіяне з розпушувачем і сіллю борошно, кокосову стружку й 1/3 білків. Акуратно вимішуємо. У два приймання вводимо білки, що залишилися. Викладаємо тісто у форму,(у мене 24см) вистелену папером для випічки. Випікаємо 40 хвилин при температурі 170. Охолоджуємо на решітці і розрізаємо на 3 коржа. Для сиропу - доводимо до кипіння і повного розчинення цукор і воду, знімаємо з вогню, додати лікер. Для лимонного крему (курдів) - злегка разбалтываем яйця. Доводимо до кипіння лимонний сік з цукром і цедрою. Тонкою цівкою вводимо яйця, постійно помішуючи. Зменшуємо вогонь і при безперервному помішуванні на слабкому вогні доводимо до загустіння. Желатин заливаємо холодною водою, даємо набрякнути і нагріваємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані до повного розчинення. Вершки збиваємо з цукром до м'яких піків, вливаємо охолов до кімнатної температури желатин і збиваємо до стійких піків. І нарешті...збираємо: Коржі просочуємо сиропом. Два нижніх змащуємо курдом. Весь торт з боків і зверху обмазуємо вершковим кремом та обсыпаем кокосовою стружкою | |
Просмотров: 925 Категория: Рецепти |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |