Дуже смачний білий хліб виходить! Перевірено багаторазово, саме цю модель хлібопічки мені подарували на день народження і тепер я печу хліб сама (вірніше за мене це робить піч) і магазинний хліб природно не купую. Пропоную рецепт приготування самого звичайного білого хліба, отже, нам знадобляться такі продукти: 400 грам борошна, олії, дві столові ложки, солі дві чайні ложки, одна чайна ложка цукру, рівне 260 мл води звичайної, і одна чайна ложечка сухих дріжджів.
Для того, щоб хліб вийшов вдалим, дуже важливо правильно закладати інгредієнти, так спочатку йдуть завжди виключно дріжджі. Потім вже засипається просеянная борошно і тільки потім йдуть сіль і цукор. Дуже важливо, щоб сіль не контактувала з сухими дріжджами, інакше хліб не підніметься. Рослинна олія і вода йдуть в останню чергу, виставляємо в меню цифру №3 і вмикаємо "старт".
Через чотири години ви отримаєте шикарний смачний білий хліб, його відразу ж треба буде вийняти з чаші, накрити рушником і дати йому охолонути. Приємного!