Головна » Статті » Рецепти

Фруктовий салат з куркою
Просто чудовий салатик з дещо незвичним, але цікавим і оригінальним смаком, дуже ситний, але разом з тим дивно легким, тому чудово підійде в якості вечері. При цьому м'ясо курки в салаті можна замінити на креветки для любителів морепродуктів.

Що потрібно для салату: половинка манго, одне середнє яблуко, четвертинка ананаса, дві курячі досить великі відбивні, 90 г салатних листків, три столові ложки оливкової олії, дві столові ложки лимонного соку, одна чайна ложка натурального меду, одна столова ложка коньяку, чорний перець і морська сіль.

Спочатку необхідно відбити курячі грудки, поперчити і посолити їх і потім швидко обсмажити на великому вогні до м'якості (м'ясо повинно бути вже готовим, але не підрум'янитися) і охолодити. Нарізати великою соломкою.
Почищене яблуко нарізати досить крупною соломкою і трошки полити соком лимона. Ананас і манго порізати на великі кубики. Всі підготовлені фрукти змішати.
На тарілки викласти вимиті і обсушені салатні листя, на них зверху - суміш фруктів і куряче м'ясо.
Змішати мед і лимонний сік, додати коньяк, сіль і влити оливкову олію. Всю цю суміш трохи збити виделкою і полити готовий салат такий заправкою.
Просмотров: 781
Категория: Рецепти |
| Теги: великі, полити

Рекомендовані рецепти:

Торт для ангела
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Омлет з сиром
Сирно-овочева паста
Fougasse - або що таке фугас?
Салат "Цезар" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: