Головна » Статті » Рецепти

Цукерки-тістечка із сухофруктів
Запропонований у даному рецепті десерт чудово підходить для любителів солодощів, які також дотримуються посту, а тому на час його позбавлені багатьох солодких ласощів і десертів. Такі цукерки-тістечка виходять і дивно смачними, і також досить корисними завдяки тому, що приготований з сухофруктів і горіхів. Готується таке ласощі буквально півгодини і до того ж вкрай просто.

Для того, щоб зробити ці цукерочки вам знадобляться наступні складові: 150 грамів кураги, 150 грамів родзинок, 100 грамів горішків (підійдуть кешью або мигдаль), три столових ложки кунжутного насіння, а також дві або дві з половиною столові ложки кокосової стружки (її бажано вибрати різних кольорів - так цукерки будуть виглядати нарядно).

Горішки необхідно обсмажити на сухій сковороді (ну або в духовці). Кунжут також потрібно обсмажити часто перемішуючи до придбання ним коричневого кольору.
Потім сухофрукти (родзинки і курагу) разом з обсмаженими горіхами слід пропустити через м'ясорубку, отриману масу змішати з кунжутним насінням і сформувати круглі цукерки невеликого розміру. Обваляти цукерки в різнобарвною кокосовій стружці, після чого охолодити.
Просмотров: 689
Категория: Рецепти |
| Теги: обсмажити, цукерки

Рекомендовані рецепти:

Десерт "Карамельний"
Бутерброди з сирним салатом
Торт "Мурашник"
Печиво "Новорічна суміш"
Хачапурі
Райдужні меренги
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: