Головна » Статті » Рецепти |
Свинячі реберця в цибульному соусі
Обсмажена і потім тушкована в пряному цибульному соусі свинина - надзвичайно ніжна і ароматна. Дуже добре поєднується з гарніром із вареної картоплі або картопляним пюре.Ингредиенты: 1 кг свинячих ребер, нарізані з кістки, 4 цибулини, 2 ст. ложки вершкового масла, півсклянки портвейну Масандра, 1 ст. ложка коньяку, півсклянки чорного перцю горошком, сіль. Процес приготування: добре стовкти В ступці горошини чорного перцю. Змішати з сіллю і обваляти кожен шматок м'яса з усіх сторін. глибокому сотейнику в 1 ст. ложці нагрітого вершкового масла обсмажити реберця з усіх сторін і викласти у вогнетривку форму з високими бортиками. Цибулю нарізати тонкими півкільцями. У сотейнику розтопити решту вершкового масла і обсмажити цибулю до золотистого кольору. Влити до цибулі коньяк, вино і склянку окропу, трохи посолити і згасити під кришкою на слабкому полум'ї до м'якості. Полити свинину соусом, поставити в нагріту до 180 ° с духовку на 20 хвилин. | |
Просмотров: 595 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |