Головна » Статті » Рецепти

Свинячі реберця в цибульному соусі
Обсмажена і потім тушкована в пряному цибульному соусі свинина - надзвичайно ніжна і ароматна. Дуже добре поєднується з гарніром із вареної картоплі або картопляним пюре.Ингредиенты: 1 кг свинячих ребер, нарізані з кістки, 4 цибулини, 2 ст. ложки вершкового масла, півсклянки портвейну Масандра, 1 ст. ложка коньяку,
півсклянки чорного перцю горошком, сіль.
Процес приготування: добре стовкти В ступці горошини чорного перцю. Змішати з сіллю і обваляти кожен шматок м'яса з усіх сторін.
глибокому сотейнику в 1 ст. ложці нагрітого вершкового масла обсмажити реберця з усіх сторін і викласти у вогнетривку форму з високими бортиками.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями.
У сотейнику розтопити решту вершкового масла і обсмажити цибулю до золотистого кольору.
Влити до цибулі коньяк, вино і склянку окропу, трохи посолити і згасити під кришкою на слабкому полум'ї до м'якості.
Полити свинину соусом, поставити в нагріту до 180 ° с духовку на 20 хвилин.
Просмотров: 533
Категория: Рецепти |
| Теги: вершкового, масла

Рекомендовані рецепти:

Канадський медовий торт
Полунично-фруктовий салат
Готуємо сирники
Райдужні меренги
Салат з манго і помідорів
Соус "Бер-блан"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: