Головна » Статті » Рецепти

Закуска з печериць по-іспанськи
Будь-яка закуска в Іспанії, що подається до пива або вина, називається тапас. Тому це блюдо, пропоноване в барі так і зазначено: "тапас-шампіньйони". Виходить воно досить гострим і пряным.Необходимые продукти: 800 гр дрібних шампіньйонів (маленьких), 4 зубчики часнику, пучок цибулі-шалот (такі ніжні зелені пір'я без гіркоти), 1 перчик чилі, 1 стакан сухого шеррі, пучок петрушки, 2 столові ложки оливкової олії, чорний мелений перець, сіль.
Процес приготування: гриби почистити або просто добре вимити. Лук-шалот дрібно нарізати, часник пропустити через прес.
Перчик чилі звільнити від насіння і порізати тонкими кільцями.
Разом обсмажити цибулю, часник і чилі на оливковій олії, тушкувати 5 хвилин під кришкою і додати печериці. Готувати 10 хв, помішуючи і прикриваючи нещільно.
Потім влити вино, посолити і поперчити і посипати нарізаною дрібніші петрушкою. Добре перемішати і прогріти пару хвилин.
Подають тапас на великих ломтях чорного домашнього хліба.
Просмотров: 856
Категория: Рецепти |
| Теги: олії, Чилі

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Курячі зрази з грибами і рисом
Великодні паски
М'яке гарбузове печиво
Шоколадні цукерки з м'ятою
Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: