Головна » Статті » Рецепти |
Відкриті булочки з персиком
Дуже ніжні на смак вийшли булочки і готувати їх легко і просто! Інгредієнти: * Молоко - 1 склянка. * Дріжджі (сухі) - 11 г * Яйце - 4 шт * Цукор - 3-4 ст. л. * Борошно - 400 г * Масло вершкове - 25-30 г * Персик - 300 г * Сіль - 1/2 ч. л. В тепле молоко всипати дріжджі і 3 ст.л цукру, добре перемішати. Яйця збити віничком, додати сіль. дріжджі Змішати з яйцями, додати борошно, замісити тісто. Розділити тісто на 2 частини, розкачати коло і змастити кожну частину теплим маслом. Згорнути колобком і поставити в холодильник на 20 хв (поклавши тісто в кульочок.) У цей час поріжемо шматочками персики й посмажимо на маслі, що пару хвилин. Для любителів солодкого додати 1 ст. л. цукру. Цей сироп злити і залишити, він нам пізніше стане в нагоді! Розділити тісто на маленькі кульки, притискаючи м'яч рукою, покласти шматочки персика. З боків зробити надрізи і загорнути один край в інший. Укладаємо в форму, викладену пекарської папером, ставимо в заздалегідь нагріту духовку на 20-30 хв при 180 г. Як тільки булочки будуть готові, промастити їх залишилися сиропом. Автор: Ольга Бабич | |
Просмотров: 912 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 2 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 1 | |
| |