Головна » Статті » Рецепти

Відкриті булочки з персиком
Дуже ніжні на смак вийшли булочки і готувати їх легко і просто!
Інгредієнти:
* Молоко - 1 склянка.
* Дріжджі (сухі) - 11 г
* Яйце - 4 шт
* Цукор - 3-4 ст. л.
* Борошно - 400 г
* Масло вершкове - 25-30 г
* Персик - 300 г
* Сіль - 1/2 ч. л.
В тепле молоко всипати дріжджі і 3 ст.л цукру, добре перемішати.
Яйця збити віничком, додати сіль.
дріжджі Змішати з яйцями, додати борошно, замісити тісто.
Розділити тісто на 2 частини, розкачати коло і змастити кожну частину теплим маслом. Згорнути колобком і поставити в холодильник на 20 хв (поклавши тісто в кульочок.)
У цей час поріжемо шматочками персики й посмажимо на маслі, що пару хвилин. Для любителів солодкого додати 1 ст. л. цукру. Цей сироп злити і залишити, він нам пізніше стане в нагоді!
Розділити тісто на маленькі кульки, притискаючи м'яч рукою, покласти шматочки персика. З боків зробити надрізи і загорнути один край в інший.
Укладаємо в форму, викладену пекарської папером, ставимо в заздалегідь нагріту духовку на 20-30 хв при 180 г.
Як тільки булочки будуть готові, промастити їх залишилися сиропом.
Автор: Ольга Бабич
Просмотров: 750
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 3 | Теги: тісто, дріжджі

Рекомендовані рецепти:

Ладду - східне ласощі з нуту
Ватрушка "Ласун"
Голландський салат з оселедцем
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Пиріг з капустою і яйцем
Заливна шинка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: