Ситний м'ясний салат незвичайний тим, що в нього додані мариновані сливи, що досить незвично і надає салату приємну пікантну кислинку.Необходимые продукти: 300 гр м'яса (пісна телятина або яловичина), 200 гр твердого сиру, склянку консервованого зеленого горошку, 10 штук маринованих слив, 100 г майонезу, пучок петрушки, сіль, мелений чорний перець. Процес приготування: м'ясо покласти в підсолений окріп і відварити до готовності (повної м'якості), остудити і порізати невеликими кубиками, розміром приблизно в 1 див. Сир натерти на крупній тертці. Мариновані сливи очистити від кісточок, розрізати на 4 частини. Зелень петрушки дрібно порубати ножем. Змішати у великій мисці м'ясо, сир і сливи, всипати зелений горошок, посолити, поперчити і заправити майонезом. Добре перемішати, для рівномірного розподілу всіх складових. Поставити на годину в холодильник для посилення смаку. При подачі на стіл викласти в салатник і посипати зеленню.