Головна » Статті » Рецепти

Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Крім цибулі і фаршу в пиріг додається плавлений сир і яйця, тісто для нього готується з дуже простим і легким рецептом. При бажанні начинку можна замінити на будь-яку іншу.

Інгредієнти для тіста: 125 грам борошна, 100 г маргарину, 3 ст. л. сметани, сіль і спеції за смаком, половина чайної ложки соди (погасити оцтом(.
Для начинки: три яйця, два плавлених сирка, три цибулини, 200 г м'ясного фаршу, сіль і перець за смаком, рослинна олія.

Просійте борошно на стіл. Наріжте в неї маргарин і руками розітріть в дрібну крихту. Додайте сіль і спеції за смаком, сметану, влийте гашену соду. Замісіть тісто, загорніть його в харчову плівку і приберіть в холодильник на годину.

Поки тісто охолоджується, готуємо начинку. Цибулю ріжемо кільцями, обсмажуємо в невеликій кількості олії. Коли цибуля стане прозорою, додаємо до нього фарш. Солимо і перчимо за смаком. В окремий посуд натираємо на крупній тертці плавлені сирки, змішуємо їх з сирими яйцями.

На деко викладаємо охолоджене тісто, долонькою розподіляємо його, робимо бортики. Кладемо начинку, поливаємо зверху сирно-яєчної сумішшю і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку. Випікають пиріг приблизно півгодини.
Просмотров: 1009
Категория: Рецепти |
| Теги: пиріг, тісто

Рекомендовані рецепти:

Салат "Божа корівка"
Вишневий пиріг з листкового тіста
Угорські булочки з сиром
Сочні з сиром
Домашні пряники "М'ятні"
Картопляне пюре з базиліком
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: