Головна » Статті » Рецепти |
Шашлик на маївку з свинини
![]() Необхідні інгредієнти: приблизно два з половиною кілограма свинини, причому досить жирної, з салом, 700 грамів ріпчастої цибулі, 125 грамів оцту, один лимон мелений чорний перець, сіль, цукор, а також і столове біле вино (приблизно 500 мл). Свинину слід нарізати на шматки середнього розміру - приблизно п'ять на п'ять сантиметрів, потім скласти м'ясо в емальовану посудину достатнього розміру (миску або каструлю). Ріпчасту цибулю очистити і нарізати досить товстими кільцями і додати до м'яса. Лимон порізати скибочками і відправити туди ж. А також вилити оцет, вино і посипати спеціями, після чого перемішати і залишити маринуватися як мінімум годин на п'ять-шість. Встигло промаринуватися м'ясо насадити на шампури разом з цибулею, а також за бажанням скибочками лимона і смажити до готовності над жаром вугілля. Шашлик можна прикрасити помідорами і зеленню. | |
Просмотров: 882 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |