Пропоную рецепт смачної закуски. Для приготування потрібні: риба червона солона (можна брати форель, сьомгу або горбушу слабосолону), петрушка або кріп свіжий, плавлені сирки. Все, більше нічого. Як готуються такі рулетики: плавлені сирки очищає від фольги, нарізаємо пластинок тонко і викладаємо на розстелену на столі харчову плівку. Присипаємо кріп або нарізаною петрушкою, зверху знову накриваємо плівкою харчовою і качалкою з силою розкачуємо сирки. Повинен вийти один суцільний пласт. Тонкий. Сирки відповідно потрібно брати максимальної жирності, можна купити нарізані тонко типу "Хохланд".
Тепер верхню плівочку потрібно зняти, на сирний пласт викласти дуже тонко нарізану червону рибу. В один шар. Тепер дуже акуратно сматываем пласт з рибною начинкою в рулет. Змотувати слід щільно, максимально туго.
Згорнутий рулет кладемо в холодильник для охолодження. Вже через годину рулет можна діставати, нарізати невеликими шматочками. Прикрасити можна зеленню свіжою. Приємного!