Головна » Статті » Рецепти

Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Коктейль з морепродуктів в салатних листках - страва для весни, коли є свіжа хрустка зелень.Необходимые продукти: 500 г готового консервованого морського коктейлю, 250 гр тигрових креветок (відварених і почищених), банка маслин без кісточок, 1 качан салату "айсберг", 3 помідора, 1 лимон, 1 пучок петрушки, жменя листочків базиліка, 1 ст. ложка соєвого соусу, 3 ст. ложки оливкової олії, склянку 20 або 30%-них вершків, 1 яйце, сіль, чорний мелений перець.
Процес приготування: розділивши морський коктейль і тигрові креветки порівну, обсмажити кожну частину окремо на оливковій олії в двох сковорідках. В одну налити вершки, соєвий соус і яєчний жовток, в іншу - нарізані кубиками помідори без шкірки.
Перемішуючи обидві суміші, готувати, не закриваючи, по 15 хвилин. Порівну полити лимонним соком, посолити і поперчити. Рівномірно посипати нарізаною зеленню і розрізаними на колечка маслинами.
Розібрати листя салату, викладати в них, немов у чашечки, коктейль. Подати, чергуючи.
Просмотров: 606
Категория: Рецепти |
| Теги: салат

Рекомендовані рецепти:

Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Домашні чебуреки
Мексиканський шоколадний пиріг
Бутербродний торт "Полосатик"
Манник
Шоколадне печиво
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: