Головна » Статті » Рецепти

Перець, фарширований по-французьки
Пропоную спробувати такий досить незвичний варіант такого звичного і відомого всім страви, як фарширований перець, блюдо це виходить надзвичайно ароматним і дуже смачним.
Список необхідних інгредієнтів: один кілограм солодкого перцю, 300 г сиру твердих сортів, 100 грамів родзинок, 100 грамів свинячого шпику, близько двох склянок курячого бульйону, свіжий базилік, чорний мелений перець, майоран, сіль.
Перці слід вимити і потім акуратно зрізати з них верхню частину, всю серединку перців потрібно обережно вирізати, а також повністю видалити насіння.
Свинячий шпик необхідно порізати на дрібні кубики і підсмажити. Зелень базиліка і твердий сир потрібно також порізати. Родзинки треба спочатку промити, а потім залити гарячою водою і залишити на 10-20 хвилин, після чого злити з нього всю воду.
Всі ці інгредієнти змішати, посипати перцем і сіллю і наповнити подучившейся начинкою перець і вже фарширований перець скласти в жароміцне блюдо і полити бульйоном, після чого блюдо слід готувати протягом 20 хвилин в гарячій духовці при температурі 200 градусів.
Вже перед подачею перець посипати подрібненим майораном.
Просмотров: 589
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, блюдо

Рекомендовані рецепти:

"Медова" свинина з імбиром
Овочевий суп-пюре з каррі
Цукерки з вишні
Торт з мигдальною начинкою
Канадський медовий торт
Шашлик на маївку з свинини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: