Головна » Статті » Рецепти |
Печиво "Анзак"
Це печиво з'явилося в Австралії в роки Першої світової війни, коли був дефіцит яєць. Його готували з вівса, сиропу, масла і сухого кокоса і відправляли в продуктових посилках в Європу. Дуже смачне, легко робиться і корисне. Інгредієнти: * 1 склянка борошна * 1/4 склянки світлого кукурудзяного сиропу (можна замінити рідким медом) * 2/3 склянки цукру * 1 склянку геркулеса * 1 склянку кокосової стружки * 1 ст. л. киплячої води * 125 г несолоного вершкового масла * 1/2 ч. л. соди Спосіб приготування: Підготуємо всі продукти. Нагріти духовку до 180 градусів. Деко застелити пергаментом. Просіяти борошно і цукор миску. Додати геркулес. Всипати кокос; зробити в центрі ямку. Перемішати вершкове масло та мед у невеликій каструлі. Помішувати на слабкому вогні, поки масло не розтопиться і суміш не стане однорідною. Розчинити соду в киплячій воді. Відразу ж додати у масляну суміш. Ретельно перемішати масляну суміш з сухими інгредієнтами дерев'яною ложкою. Викладати по 1 ст. л. суміші на деко. Злегка розплющити, передбачивши місце для кобилі хвіст. Випікати 20 хвилин або до підрум'янення. Вийняти печиво з духовки, перекласти на решітку для охолодження. Приємного апетиту! Фото: Kulina.ru | |
Просмотров: 909 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |