Головна » Статті » Рецепти

Печиво "Анзак"
Це печиво з'явилося в Австралії в роки Першої світової війни, коли був дефіцит яєць. Його готували з вівса, сиропу, масла і сухого кокоса і відправляли в продуктових посилках в Європу. Дуже смачне, легко робиться і корисне.
Інгредієнти:
* 1 склянка борошна
* 1/4 склянки світлого кукурудзяного сиропу (можна замінити рідким медом)
* 2/3 склянки цукру
* 1 склянку геркулеса
* 1 склянку кокосової стружки
* 1 ст. л. киплячої води
* 125 г несолоного вершкового масла
* 1/2 ч. л. соди
Спосіб приготування:
Підготуємо всі продукти.
Нагріти духовку до 180 градусів. Деко застелити пергаментом.
Просіяти борошно і цукор миску.
Додати геркулес.
Всипати кокос; зробити в центрі ямку.
Перемішати вершкове масло та мед у невеликій каструлі. Помішувати на слабкому вогні, поки масло не розтопиться і суміш не стане однорідною.
Розчинити соду в киплячій воді. Відразу ж додати у масляну суміш.
Ретельно перемішати масляну суміш з сухими інгредієнтами дерев'яною ложкою.
Викладати по 1 ст. л. суміші на деко.
Злегка розплющити, передбачивши місце для кобилі хвіст.
Випікати 20 хвилин або до підрум'янення. Вийняти печиво з духовки, перекласти на решітку для охолодження.
Приємного апетиту!
Фото: Kulina.ru
Просмотров: 726
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво

Рекомендовані рецепти:

Сирні кекси з кропом і кмином
Грибний "біфштекс"
Сирно-овочева паста
Швидкий какао-пиріг
Тайський салат
Французькі булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: