Головна » Статті » Рецепти |
Сьомга по-французьки
Риба з пряним травами: вишукано і так по-французски.Продукты: 4 філе сьомги, горбуші або форелі, 6 помідорів, 2 зубчики часнику, 3 стебла селери, 1 свіжий перчик чилі, по пучку петрушки і кропу, сік 2 лимонів, 3 ст. ложки рафінованої соняшникової олії, сіль і мелений чорний перець. Приготування: Перець чилі акуратно і обережно звільнити від насіння і нарізати шматочками. Селера нарізати брусочками. Зелень і часник подрібнити. Рибу посолити, скропити лимонним соком і залишити маринуватися прямо у формі для запікання на 15 хв з частиною зелені, всім перцем і селерою. Залити сьомгу водою, ще раз посолити і запікати 20 хвилин при 180С. Ошпарених помідорів зняти шкірку і крупно нарізати. У сковороді розігріти олію, обсмажити помідори і часник, закрити кришкою і згасити. Коли вийти практично однорідна маса, додати решту зелень. Посолити, поперчити, перемішати. Викласти готову рибку на тарілку і полити приготованим соусом. | |
Просмотров: 654 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |