Головна » Статті » Рецепти

Сьомга по-французьки
Риба з пряним травами: вишукано і так по-французски.Продукты: 4 філе сьомги, горбуші або форелі, 6 помідорів, 2 зубчики часнику, 3 стебла селери, 1 свіжий перчик чилі, по пучку петрушки і кропу, сік 2 лимонів, 3 ст. ложки рафінованої соняшникової олії, сіль і мелений чорний перець.
Приготування: Перець чилі акуратно і обережно звільнити від насіння і нарізати шматочками. Селера нарізати брусочками.
Зелень і часник подрібнити.
Рибу посолити, скропити лимонним соком і залишити маринуватися прямо у формі для запікання на 15 хв з частиною зелені, всім перцем і селерою.
Залити сьомгу водою, ще раз посолити і запікати 20 хвилин при 180С.
Ошпарених помідорів зняти шкірку і крупно нарізати.
У сковороді розігріти олію, обсмажити помідори і часник, закрити кришкою і згасити. Коли вийти практично однорідна маса, додати решту зелень. Посолити, поперчити, перемішати.
Викласти готову рибку на тарілку і полити приготованим соусом.
Просмотров: 499
Категория: Рецепти |
| Теги: риба

Рекомендовані рецепти:

Салат ананасно-маслиновый
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Печенюшки "Міні"
Печиво "Кураб'є Бакинське"
Тонкі пиріжки з картоплею
Дріжджовий пиріг з сиром і сливами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: