Головна » Статті » Рецепти

Риба під соусом сациві
Багатьом відомо популярне блюдо грузинської кухні - сациві, приготоване з курки або індички в спеціальному соусі з волоських горіхів. Не менш смачна в подібному виконанні і риба, краще нежирна - мерлуза, нототенія, морський язик, ледяная.Продукты: 500 г рибного філе, 1 склянка волоських горіхів, 1 лимон, 3 репчатых цибулини, 4 зубчики часнику, по 1чайной ложки насіння кінзи, меленої кориці і гвоздики, 3 лаврові листки, 7 горошин чорного перцю, зелений стручок гіркого перцю, мелений чорний перець, сіль.
Приготування: рибу нарізати на шматки, залити підсоленою водою з лавровим листом і перцем горошком, щоб повністю покрити. Довести до кипіння і варити півгодини на слабкому вогні. Викласти на блюдо.
Горіхи стовкти з часником, кінзою, корицею, гвоздикою, стручковим і чорним перцем, сіллю.
Отриману масу розвести рибним бульйоном, змішати з дуже дрібно нашаткованою ріпчастою цибулею і проварюють 10 хв, додати лимонний сік.
Рибу залити гарячим сациві, охолодити і подати на стіл.
Просмотров: 711
Категория: Рецепти |
| Теги: сациві, горіхів

Рекомендовані рецепти:

Три рецепти хачапурі
Млинці з бананом
Голландський салат з оселедцем
Рогалики до чаю
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Тортик "На графських руїнах"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: