Холодними вечорами, затишно вмостившись перед телевізором, люблю пити ароматний чай або каву з якими-небудь смачними добавками. Сьогодні хочу вам запропонувати рецепт приготування чаю з журавлиною. Ягода дуже корисна і придбати її можна в супермаркеті. Вона зазвичай свіжої невеликими порціями продається, але для приготування такого чаю цілком згодиться і журавлина заморожена. Як готувати: спочатку жменя журавлини потрібно промити, укласти в миску її і додати пару ложок цукру. Потім ступкою або просто ложкою слід редагувати ягідки в пюре.
В чайник для заварки наливаємо свіжий окріп, обполіскуємо і виливаємо, відразу ж перекладаємо пюре журавлинне. Зверху насипаємо заварку (одна чайна ложечка на одну чашечку чаю імовірно). Заливаємо окропом.
Після цього заварник потрібно укутати і дати гарненько напою настоятися. Особисто за своїми відчуттями смакової якості готового напою скажу, що з зеленим чаєм смачніше. Але я і з чорним робила, теж дуже смачно, особливо якщо меду замість цукру додати. Пробуйте.))