Дивно смачний салат можна приготувати з курячого філе, стиглих авокадо, яблук, листочків салатних, лимона, лайма і масла рослинного. Власне всі інгредієнти я вже перерахувала, тепер залишилося тільки пояснити, як правильно готується салатик. Авокадо розрізаємо на дві частини, різко кісточку ніж вставляємо і виймаємо кістка. Саму м'якоть нарізаємо кубиками. Кубики в купку збираємо і видавлюємо на них свіжий лимонний сік. Яблука очищаємо від шкірки і теж ріжемо кубиками, поливаємо їх соком лайма! Так не потемніють ні ялинки, ні авокадо. Змішуємо авокадо і яблучка. Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо, ріжемо кубиками, в загальну миску до яблук і авокадо додаємо.
Додаємо промиті і порвані руками салатні листочки (рвемо досить дрібно). Тепер залишається тільки додати солі і рослинної олії, але маслечка не багато вливаємо, щоб не плавали яблучка.)) Салату потрібно дати постояти в холодному місці години дві і подавати. Приємного!